BLOG

OPA geselecteerd om mee te doen met actie ‘Wensen komen uit bij DekaMarkt’

Oproep van Ton Boersma:

“Nu wij uitverkoren zijn als Stichting voor een financiele ondersteuning van de Dekamarkt is het natuurlijk wel noodzakelijk om er zoveel mogelijk geld uit te halen. Er worden bij je boodschappen muntjes gegeven, die je in een koker moet doen. Dus….. Maak zoveel mogelijk reclame bij vrienden en kennissen om dit in de OPA-Hussel koker te doen. Zegt het voort.”

Brief van de Dekamarkt aan OPA:

Geachte vereniging / stichting,

Van harte gefeliciteerd! Uw doel is bij een van onze filialen geselecteerd om mee te doen met de actie ‘Wensen komen uit bij DekaMarkt’.

Onze klanten krijgen de komende weken Wensmunten bij speciale actieproducten. Daarmee stemmen ze in hun filiaal op een van de 3 geselecteerde doelen. Stemmen kan t/m zaterdag 14 december. De stemmen bepalen op welke plek een doel eindigt. De 3e plek is goed voor € 500,-, de 2e plek voor € 750,- en het doel wat op de 1e plek eindigt krijgt € 1.000,-.

U kunt zelf meehelpen aan de bekendheid van uw doel onder uw leden en/of personeel.

In de bijlage van dit bericht vindt u 2 banners die u kunt gebruiken op uw website of in een digitale nieuwsbrief U kunt ook in onze winkels meehelpen aan de promotie van uw doel. Overleg uw idee met de supermarktmanager van het filiaal waar u geselecteerd bent.

Wij wensen u veel succes en plezier de komende weken. Wensen komen uit bij DekaMarkt, een prachtig begin van de decembermaand!