BLOG

Boerderij De Hussel zoekt hulp

Klik hier voor het volledige krantenartikel

GROOTEBROEK – De kinderboerderij bij De Hussel zoekt een bedrijf dat grond- en straatwerk wil verrichten.

,,Het ligt allemaal schots en scheef, er blijven plassen staan en de bakken met aarde en houtsnippers moeten weg. Dat wordt allemaal zo smerig op den duur.’’

John de Haan, vrijwillige duizendpoot bij Stichting O.P.A. (van: oud papier afhalen) De Hussel, zoals de kinderboerderij in Grootebroek sinds 2009 officieel heet, weet precies wat er allemaal moet gebeuren.

,,Veel kunnen we zelf met vrijwilligers, maar als wij gaan bestraten dan moet het over een half jaar weer.’’ De stichting wil de kinderboerderij, die bestuurlijk los staat van de school, een meer wijkgerichte functie geven en bijvoorbeeld ook voor ouderen aantrekkelijk maken.

Bron Noordhollands Dagblad