BLOG

Oranje Fonds Collecte

Gouden duo!

Het Oranje Fonds en Stichting OPA De Hussel: een gouden duo. Doet u mee aan de Oranje Fonds Collecte voor lokale sociale initiatieven? Het levert uw organisatie in ieder geval geld op waarmee u concrete wensen kunt vervullen.

De helft van de opbrengst gaat naar de collecterende organisatie.

Het Oranje Fonds besteedt de andere helft aan (andere) sociale organisaties in de provincie Noord-Holland. Alle kosten van de collecte (organisatie, materiaal, geldverkeer) zijn voor rekening van het Oranje Fonds.

Hierdoor wordt elke euro uit de collectebussen voor 100% besteed aan sociale initiatieven.

Al het geld wordt besteed, al het geld blijft dichtbij!

Wij kunnen als stichting alleen meedoen als er voldoende lopers zijn, Dus mocht je tijd hebben om een keer voor ons te lopen in de wijk Oostersluis horen wij dit graag.  Datum en  andere gegevens volgen nog.

OPA de Hussel